GOSSIMIJNE OSS

GOSSIMIJNE OSS Gossimijne, da's thuis ook heel lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gossimijne Oss. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 20:58 Heerlijk gegeten!
9 mei 2022 om 8:34 op tijd en heerlijk
29 apr 2022 om 23:21 sealand steak en garnalen besteld. vlees en garnalen zitten bij elkaar in een bakje.? vis en vlees bij elkaar? en vond de hoeveelheid zeer matig. maar goed dat er een zakje friet bij zat . kosten totaal 31 euro, mag je toch wel wat meer krijgen.
20 mrt 2022 om 21:34 Eten was geweldig, als altijd
10 feb 2022 om 19:11 Prijs kwaliteit goed,maar niks bijzonders
8 feb 2022 om 9:39 Time delivery perfectly on time. The food was warm and delicious. Ordered vlees proeverij and toetjes proeverij. 4.5☆
27 jan 2022 om 0:00 Eten had iets warmer mogen zijn. De portier iets groter voor de prijs. Maar de kwaliteit en de bezorging waren perfect. Lekker gegeten.
26 jan 2022 om 20:08 Zeer lekker eten valt niks op af te kraken dan alleen de porties .. dat zal geen rede zijn om nooit meer te bestellen 8/10
23 jan 2022 om 20:48 Friet slap en koud. Weinig groenten bij hoofdgerecht. Geen fetakaas bij hoofdgerecht wat wel benoemd stond.
20 jan 2022 om 8:55 We ordered the vegan groente lasagna, because I'm lactose intolerant but I have a feeling that the food wasn't fully vegan and it contained dairy products. Right after eating it, I had a bad case of diarrhea. Can you please advertise that better?
16 jan 2022 om 19:51 De spareribs waren te donker, lekkere dikke friet met kruiden was deze keer gewoon normale friet en de kruiden ver te zoeken, en het ontbreken van mayo De behorende sausjes bij de broodjes zaten er niet bij, deze zijn wel netjes nageleverd
11 jan 2022 om 22:50 het eten was heel lekker maar wel aan de koude kant toen het bezorgd werd, dat was jammer